Initiatiefnemer

Deze website is door Mr. W.J. Lenstra opgezet als bijdrage aan de samenleving met als doel de rechtzoekende verder te helpen. Met ruim 30 jaar ervaring als advocaat geeft hij zijn advies vanuit zijn kantoor in Utrecht.

Op deze website vindt de rechtzoekende hoe hij zijn juridisch probleem aan kan pakken. En wie het antwoord toch niet gevonden heeft, mag gratis zijn vraag stellen.

Je zit al in een procedure bij de rechter, maar het dreigt verkeerd af te lopen? Of staat u in die procedure voor een cruciale beslissing? En weet u nu niet meer of uw advocaat het wel juist beoordeelt? Dan kun je hier voordelig een second opinion aanvragen. En krijgt u een helder advies over uw procespositie. Mail alle processtukken van uw lopende procedure naar info@rechtsbehoud.nl En vraag om advies hoe u het beste verder kunt met uw procedure. Het vaste tarief is 300 euro voor particulieren en 450 euro voor ondernemers, plus btw uiteraard. En een tweede advocaat met jarenlange proceservaring geeft u zijn oordeel. Met dat oordeel kunt u verder in overleg gaan met uw eigen advocaat. Of zelf beslissen.Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden op deze site, mag u uw vraag rechtstreeks voorleggen aan mr. Lenstra. Hij zal u zo spoedig mogelijk antwoorden en verder helpen. Ook mag u vragen welke advocaat uw probleem het beste kan behandelen. Jarenlange ervaring en kennis staan voor u klaar.

Mr. W.J. Lenstra

Stel uw vraag gratis aan onze advocaat