Veel mensen gaan eerst samenleven en hebben nog niet beslist over de grote vragen van het leven: nemen we kinderen, gaan we wel of niet trouwen? Veel stellen, die samen gaan leven, willen elkaar eerst beter leren kennen. En willen dus eerst meer tijd nemen, voordat ze definitief met elkaar verder willen. Maar er zijn ook stellen, die gewoon samen gaan leven en die bij elkaar blijven zonder te trouwen.

Als je gaat samenleven kun je ook besluiten om te trouwen. Dan moet je een beslissing nemen welke huwelijksvoorwaarden je kiest. Daarvoor moet de notaris ingeschakeld worden en daar ben je al gauw een paar honderd euro aan kwijt aan notariskosten.

Of je gaat niet trouwen, maar laat je samenleving vast leggen bij de notaris middels een samenlevingscontract. Kost ook al gauw een paar honderd euro.

Met dit samenlevingscontract bespaar je behoorlijk wat kosten en kun je samen een prima start maken. En als onverhoopt blijkt dat je uit elkaar gaat, is eigenlijk alles al in dit contract geregeld. En blijf je samenleven, dan werkt deze overeenkomst ook prima. En krijg je samen kinderen, ook dan kun je op basis van dit samenlevingscontract gerust met elkaar verder.

prijs: € 5,- (incl. 21% BTW)

Kosten

Wij vragen een bijdrage van € 5,-. Daarin zit 1.05 euro aan BTW. Met deze bijdrage worden de artikelen op deze website up-to-date gehouden. Uit deze opbrengst hoopt de stichting dat te realiseren.

De Stichting Rechtsbehoud laat alle documenten opstellen door Advocatenkantoor Lenstra te Utrecht. Dit wordt verzorgd door mij als advocaat samen met een kundig bestuursjurist van mijn kantoor.

Na betaling ontvang u een bevestigingsmail en kunt u uw bestelling direct downloaden. Door betaling bevestigt u ook akkoord te gaan met disculpatie van alle betrokken opstellers als hier beneden vermeld.

 

Vriendelijke groet,

Stichting Rechtsbehoud,
haar bestuurder mr. W.J. Lenstra, advocaat